2013. június 12.

Csodaszép idő!!

Nem megszokott időjárást fedezhetett fel, aki az elmúlt héten Írországban járt. Egész álló héten sütött a nap. Egyszerűen eszméletlen jó volt. Mindenki kicsit lebarnult, az igazi fehérbörű írek színe most bíborvörösbe ment át :) Szerencsére nekem is sikerült egy kis színt szereznem, mert mindenki kiült enni-inni, szóval a kinti asztalokat mindig gyakrabban ellenőríztem, mint a bentieket :) A rossz idő most visszatért, de legalább a képek megmaradtak emléknek, hogy milyen is volt :) De először is egy videóval kezdeném. Művészi videó, tehát nem azért van ferdén felvéve, mert elcsúszott a cipőben, amibe raktam, hanem azért, mert unalmas lett volna, ha olyan, mint a többi naplemente, amit mások vettek fel :D


És ami a videó közben történt: becsobbantunk a vízbe, természetesen wetsuit-ban, mert anélkül elég hideg. A lábfejünk így is lefagyott. Amúgy nagyon élveztük. Aztán boroztunk a naplementében, ami csodálatos volt.


Először Pestu nézett szembe a hideg óceánnal.


Rám egy kicsit nagy volt a wetsuit, de így is nagyon hasznos volt :)


















A jó hideg víz után borral és szeretettel melegítettük fel magunkat :)




Tudom, hogy egy egész videó szólt a naplementéről, de azért muszáj egy képet is hozzácsatolnom, mert szerintem fantasztikusan néz ki.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése